Inbound (vhodni) marketing

OD NEZNANCEV DO ZVESTIH ODJEMALCEV

Po definiciji je vhodni marketing proces privabljanja pozornosti potencialnih kupcev, s pomočjo ustvarjanja zanje zanimivih in koristnih vsebin, še preden so pripravljeni kupiti vaš izdelek. To je eden izmed najboljših in stroškovno najbolj učinkovitih načinov za pretvorbo tujcev v kupce in promotorje vašega podjetja.

Cilj agencije KRAFT&WERK je postati vaš partner pri razvijanju strategij, operativnih načrtov in taktik za doseganje ciljnih skupin, vzbujanje njihovega zanimanja, ustvarjanje potencialnih strank, zadovoljnih kupcev in njihovo dolgoročno zvestobo.

 

Ključne storitve vstopnega marketinga

 • Strategija vstopnega marketinga
  Razvijamo uspešne inbound strategije, ki generirajo zveste sledilce (Leads), ki jih povežemo s prodajnim procesom, da jih prodajniki dokončno prepričajo in spremenijo v vaše dolgoročne stranke.
 • Načrtovanje in razvoj
  Opredelimo prave ciljne skupine, ustrezne komunikacijske kanale in vsebinske teme, ki spodbujajo zanimanje »pravih« sledilcev.
 • Implementacija in izvedba kampanj
  Razvijamo ciljne pristajalne strani, optimizirane za ustvarjanje potencialnih sledilcev in ustvarjanje aktivnosti za negovanje sledilcev in njihovo pretvorbo v zveste kupce.
 • Analiza in vpogledi
  Redno spremljanje in analiza aktivnosti za optimiziranje komunikacijskih kampanj in potrebnih finančnih sredstev ter zvišanje učinkovitosti.

 

New Call-to-action