Partnerji

Agencija KRAFT&WERK je certificiran HubSpot partner.
HubSpot je vodilno podjetje za Inbound Marketing in marketinško avtomatizacijo na svetu. Gre za “all-in-one” software za marketinško avtomatizacijo, s katerim lahko obvladujemo svoje marketinške in prodajne aktivnosti, jih integriramo, spremljamo njihove performance in jih optimiramo. Vse s ciljem povečanja ROI-a.

Agencija KRAFT&WERK je Googlov partner z značko.
Naše digitalne kampanje temeljijo na dobrih in uspešnih praksah Google oglaševanja. Z njimi in z izkazanim strokovnim znanjem o programu AdWords smo si prislužili status, značko in prednosti Googlovega partnerja. Ta certifikat dokazuje naše napredno razumevanje in uporabo platforme AdWords, doseganje merljivih in visokih rezultatov oglaševanja.

Agencija KRAFT&WERK je članica vodilne mednarodne mreže neodvisnih komunikacijskih agencij ICOM.
Kot vodilna mednarodna mreža neodvisnih komunikacijskih agencij, je ICOM, z več kot 90 agencijami in preko 3.500 marketinškimi profesionalci, prisotna na vseh relevantnih svetovnih trgih. Članstvo v tako pomembni mreži je jamstvo za dostop do množice vrhunskih mednarodnih strokovnjakov, znanj in timov, s katerimi lahko uspešno rešimo vsak marketinški in komunikacijski izziv.